Vegansk frukost, Vegansk snabbmat

VEGANSK FRUKOST -Knaprig granola, kanelbakat äpple & vegansk yoghurt

vegansk frukost - vegansk yoghurt med granola och äpplenVegansk frukost jag brukar laga till mig själv. Det är lättlagat, nyttigt, knaprigt, sött och syrligt på samma gång. Vegansk yoghurt är lite lättare än vanlig, vilket gör att man får energi utan att känna sig tung och dåsig. Däremot är granola såklart gjort på havre, vilket innehåller mycket fibrer som håller ditt kolesterolvärde nere. Havre innehåller även 13 gram protein per 100 gram, vilket är lika mycket som ägg. Att äta denna goda veganska frukosten med en kopp te eller kaffe, lyssna på radio, är en underbar start på dagen

Recept vegansk frukost

  1. Skär tunna äppelbitar – stek i olja, honung och kanel
  2. Vegansk yoghurt från oatly, planti, eller liknande
  3. Granola – Att göra sin egen granola är väldigt lätt. Det är bara att steka havre eller baka den i ugnen, och lägga till nötter, russin, frukt eller liknande.

Gott gott gott.

Att äta en vegansk frukost gör att du får i dig näring men inte känner dig alltför mätt och trött efteråt. Dessutom är det roligt att havre innehåller like mycket protein som ägg, visste ni det? Ännu ett exempel att man absolut får i sig protein som vegan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *