Veganska mellanmmål

Veganska mellanmål: Yoghurt med hallon, melon och jordnöttsmör

veganskt mellanmål med Vegansk yoghurt med hallon, melon och jordnöttsmör

Veganska mellanmål finns att kombinera oändligt. För mig är det väldigt viktigt att ta en paus och få ny energi, jag hade nog aldrig klarat mig att bara äta tre stora måltider per dag. Jag gillar att ta små ät-pauser när jag har låg energi eller inte orkar vänta ändå till middagstid för att äta. Denna fina skål av vegansk yoghurt passar också perfekt till mellanmål eller efterrätt. Jag tycker särskilt om kombinationen av syrlig yoghurt, sött och mjuk melon, nötig jordnötssmör, och allt blir så fint med hallon. Detta är ett nyttigt mellanmål som ger dig en mysig stund och nyttig energi.

Fina veganska mellanmål

Men allting handlar inte om att det ska vara nyttigt för kroppen, vissa saker äter vi ju för att det gör själen glad. Så känner jag med vackra snacks – de ger min kropp näring men även mitt hjärta, för vem blir inte glad av att omge sig med fina saker?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *